Rukometaši Vojvodine odbranili titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine odbranili titulu

Rukometaši Vojvodine dva kola pre kraja doigravanja odbranili su titulu prvaka Srbije. Oni su u derbiju 8. kola plej-ofa pobedili Crvenu zvezdu 26:22.

U duelu dve najbolje ekipe u Srbiji videli smo dva različita poluvremena i na kraju radost rukometaša Vojvodine koji su pred više od 1000 svojih navijača proslavili petu uzastopnu titulu.

Izabranicima Boža Rudića i bod protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvene zvezde donosio je novi trofej, a oni su odigrali prvo poluvreme bez greške i stekli osam golova viška.

Ipak, gosti nisu želeli lako da se predaju, pa su se serijom 9:2 potpuno vratili u igru sredinom drugog poluvremena.

Raspoloženi Davidović pokrenuo je uspavanog šampiona u napadu, a kada su počeli da pogađaju Pešić i mladi Jovanović, nije bilo dileme oko imena pobednika.

Bekovima Zvezde Ćoroviću i Babiću ponestalo je snage, Zlatanović je stao na 13 odbrana, pa je slavlje u Sportskom centru "Slana bara" moglo da počne.

Do kraja plej-ofa ostala su još dva kola, a potom i završnica Kupa u Gornjem Milanovcu.

Vojvodina je ostala bez mogućnosti da osvoji duplu krunu, pa će se za ulazak u finale najmasovnijeg takmičenja boriti Sloga i Zvezda u jednom polufinalu, odnosno Spartak i Dinamo u drugom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.