Rimac: Znali smo da je Zvezda nervozna, sistem nije bio pravedan prema njoj

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimac: Znali smo da je Zvezda nervozna, sistem nije bio pravedan prema njoj

Trener košarkaša Cibone Slaven Rimac ponosan je na igrače koji su pobedili Crvenu zvezdu u polufinalu fajnal fora ABA lige sa 75:70 u Kombank Areni, a smatra da je u potpunosti iskorišćena nervoza domaće ekipe.

"Kad vidim kako se igrači vesele, to je najveća nagrada. Radili smo ozbiljno, znali smo i da će biti Zvezda nervozna. Ona je bolja i kvalitetnija, ali sistem nije pravedan i trebalo je da se vrednuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njeno prvo mesto. Nama je stvorena prilika da materijalizujemo pad u četvrtoj deonici, što je bilo neminovno", rekao je Rimac i dodao:

"Zvezda igra srcem i borbeno, rotacija je velika. Dario Šarić je bio fenomenalan u prvom delu, Blesingejm ceo meč, ali na kraju nema više kiseonika, dođe do padova, loše se razmišlja. Idemo maksimalno u finale, kao u hrvatskom prvenstvu. Bilo bi lepo sa Cedevitom da igramo, ako ne, protiv Partizana u punoj Areni".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Blesingejm srušio Zvezdu!

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2014

Košarkaši Cibone plasirali su se u finale ABA lige pobijedivši Crvenu zvezdu u Kombank areni sa 75:70.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.