Repeša: Zaslužena pobeda Zvezde, ali imali smo 0-2 i protiv Budućnosti

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repeša: Zaslužena pobeda Zvezde, ali imali smo 0-2 i protiv Budućnosti

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi (69:65) za 2-0 u finalnoj seriji ABA lige, pred duel u Zagrebu. Naredni meč igraće se u hrvatskoj prestonici u sredu, od 20.30.

"Čestitam, 2-0 je velika prednost, međutim, bili smo nedavno u sličnoj situaciji, protiv Budućnosti, ali istina je da je Zvezda jača. Eventualni povratak je jako težak, ali dok se igra, imamo nadu. Imamo mentalno jaku ekipu, videćemo šta će biti u Zagrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sredu. Slično je bilo kao u subotu, velika prednost je stvorena odmah. Kvalitetan su tim, igrali su na svom terenu, a biće jako teško u potpunosti se vratiti. Doveli smo meč do egala, ali smo zbog nezagrađivanja i slabije odbrane u dve situacije pali, to je doprinelo da Zvezda zasluženo pobedi", rekao je Repeša, dok nadu ne gubi ni Roko Leni Ukić.

"Imali smo opet dve velike 'crne rupe' u igri, ali verujem da će biti drugačija situacija u Zagrebe. Na nama je da prikažemo pozitivne strane u sledećoj utakmici", rekao je Ukić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.