Rep za Zvonka Milojevića! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Feb.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rep za Zvonka Milojevića! (VIDEO)

Poslušajte pesmu koju je jedan reper posvetio legendi Crvene zvezde

Foto: Printscreen/YouTube

U poslednjoj emisiji šou programa Ja imam talenat, mogli smo da poslušamo nesvakidašnji rep.

Reč je o autorskoj pesmi momka Nikole Stanoeva, koju je posvetio legendarnom golmanu Crvene zvezde Zvonku Milojeviću.

"Čoveku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je pobedio sve lekarske dijagnoze, ova pesma je tu da spaja, nije tu da deli", rekao je Nikola pre nastupa, a onda se prisetio 91. godine, video kasete na kojoj je gledao utakmicu, Tokija... naravno, zaradio gromoglasan aplauz publike i žirija.

Poslušajte pesmu:



Izvor: YouTube

Milojević je pre deset godina povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio na tromeđi Nemačke, Holandije i Belgije, kod nemačkog grada Ahena, udaljenom 250 kilometara od Brisela.

Povezane vestiDirljiv susret

Bivši golman Crvene zvezde, Anderlehta i Lokerene tada je zadobio prelom baze lobanje, krvarenje u mozgu, prelom donjih ekstremiteta i prelom kičme. Bio je 12 dana u komi, nekoliko puta je operisan.

Bivša "jedinica" Crvene zvezde se nalazi u kolicima, ali ne odustaje od borbe da povrati snagu i zdravlje kako bi jednog dana ponovo prohodao
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.