Rendulić za Blicsport: Vered me je oduševio, za Zvezdu još ništa nije gotovo

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendulić za Blicsport: Vered me je oduševio, za Zvezdu još ništa nije gotovo

Štoper Crvene zvezde Zoran Rendulić složio se sa konstatacijom da je njegov saigrač Idan Vered bio na veoma dobrom nivou, uprkos tome što je vicešampion Srbije poražen od Kairata na Marakani sa 0:2 na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Baš sam pričao sa Veredom posle utakmice, momak nije imao dva i po meseca utakmicu, mene je oduševio, jer je mnogo pozitivnog doneo u ekipu", počeo je Rendulić.

Štoper crveno-belih je još jednom "premotao film" poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Kairata 0:2 u Beogradu.

"Pogledao sam utakmicu i mogu reći da je totalno drugačije viđenje kada niste na terenu. Iako smo imali igrača manje od trećeg minuta, delovalo je da smo 60 minuta u egalu sa njima. Ovo nije realan odnos snaga, upravo zbog crvenog kartona u tako ranoj fazi meča. Razmišljam samo kakva bi bila situacija da su oni imali igrača manje, tako da mislim da još ništa nije gotovo. Za naredni meč ćemo još bolje da se upoznamo i bićemo još spremniji", naveo je Rendulić.

Rendulić je iskoristio priliku da poseti trening bivšeg kluba Čukaričkog, pa naglasio da mu nije bilo iznenađenje što je tim sa Banovog brda slavio protiv Domžala u Sloveniji 1:0.

"Kao da sam ja pobedio utakmicu. Ja sam bio ubeđen, za mene to nije bilo iznenađenje, nadam se da će da prođu u drugo kolo i, što da ne, pokušaju da doguraju do plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Svim srcem sam uz njih", zaključio je Rendulić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.