Rebić: Pokazali smo ozbiljan pristup

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: "Pokazali smo ozbiljan pristup"

Mladi Nikola Rebić konačno je dobio nešto više prostora u igri Crvene zvezde Telekom a nakon trijumfa nad Tamišom poručio je da su crveno-beli dokazali da ne potcenjuju nijednog rivala.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su treći trijumf u fomaćem šampionatu pošto su u utorak uveče u praznom "Pioniru" tukli Tamiš rezultatom 84:54.

Trener Dejan Radonjić iskoristio je priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da odmorni najvažnije igrače pa su momci poput Nikole Rebića imali veću minutažu koju su na pravi način iskoristili.

"Još jednom smo pokazali da u svakoj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Odbrana je bila na zavidnom nivou i iz toga smo uspeli da ostvarimo dosta lakih poena" rekao je Rebić.

Mladi prvotimac Crvene zvezde Telekom na terenu je proveo 19 minuta i za to vreme postigao 8 poena i ostvario 5 asistencija.

"Od početka smo držali kontrolu meča, pravili lake pasove i to je rezultiralo laku realizaciju i ovoliku prednost. Nama preostaje da posle plej-ofa ABA lige svaku sledeću utakmicu dočekamo na najvišem mogućem nivou spreme" zaključio je Rebić.

Šampion ABA lige nastaviće takmičenje u Superligi duelom sa Konstantinom u Nišu koji je zakazan za petak, 8. maj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.