Rakić: Moj repić nije kao Zlatanov

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić: Moj repić nije kao Zlatanov

Repić Đorđa Rakića jednog od najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde mogao bi da postane najava za slavlje “delija” u ovoj sezoni Superlige.

GOLOVI - Sa dva pogotka u mreži Novog Pazara napadač crveno-belih je srušio otpor rivala i upisao četvrti gol u prvenstvu. Njegov imidž izuzetno podseća na onaj koji nosi Zlatan Ibrahimović, najpoznatiji vlasnik repića među aktivnim igračima.

- Srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sam što se golovima vraćam fudbalu i zahvalan sam treneru Lalatoviću što mi je posle povrede i dugog odsustva zbog oporavka dao šansu. Daleko od toga da želim da se dokazujem frizurom - skromno kaže Rakić.

Ibrahimović | Foto: AP

Na svako poređenje sa slavnim “bosanskim” Šveđaninom Rakić se mršti.

- Taj imidž nosim odavno od svoje 20 godine i nikada mi nije palo na pamet da se u bilo čemu upoređujem sa Ibrahimovićem. Zna se šta on znači u svetskim razmerama i gde je sve igrao, a ja sam dolaskom na Marakanu ostvario davnu želju. Svi mi znamo i osećamo da je klub u problemima, ali smo i te kako ponosni što nosimo njegov dres.

Ibrahimović | Foto: AP

Bajković | Foto: A. Dimitrijević

Ipak, navijači Zvezde posle četiri ovosezonska gola lakše će ga prepoznati po tom detalju:

Bajković | Foto: A. Dimitrijević

- Kada već insistirate, rekao bih da po tome više ličim na Bobana Bajkovića, našeg dosadašnjeg golmana, nego na čuvenog golgetera iz Švedske - zaključio je Đorđe Rakić.

Povreda, titula, pa - ćerka

RADOST - Prošlu sezonu iskusni fudbaler koji je sedam godina proveo u inostransttvu pamtće kao maleroznu ali i srećnu. Pre potpisivanja ugovora sa Zvezdom venčao se sa dugogodišnjom devojkom a onda je teško povredio koleno.

- Ukršteni ligamenti su komplikovana povreda i morao sam da pauziram šest meseci. Na kraju prošlog prvenstva sam odigrao tri meča i proslavio titulu, a onda je došlo ono najlepše, dobio sam - ćerku - rekao je Rakić.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.