Rajković zaplakao na oproštaju sa saigračima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković zaplakao na oproštaju sa saigračima

Dosadašnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković otputovao je večeras u Tel Aviv, gde će igrati za tim izraelskog prvaka Makabija posle prelaska iz redova crveno-belih.

"Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Presudila je želja da igram u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ligi šampiona", izjavio je Rajković za Blic uoči puta.

Transfer 19. godišnjeg golmana, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije u junu na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta, iznosio je tri miliona evra, a već u nedelju mogao bi da debituje za novi klub, prenosi beogradski dnevnik.

"Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno", poručio je Rajković, koji će u Makabiju raditi pod vođstvom srpskog trenera Slaviše Jokanovića.

Makabi je ostvario veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a jučerašnjim žrebom u Monakom svrstan je u G grupu sa Čelsijem, Portom i Dinamom iz Kijeva.

"Još ne razmišljam o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman", kazao je Rajković.

Talentovani čuvar mreže već u ponedeljak vraća se u Srbiju na okupljanje nacionalne reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Rajko pogrešio?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 11:16

Više nema dileme da Predrag Rajković karijeru nastavlja u Izraelu, u ekipi Makabija iz Tel Aviva, ali već se pojavljuju skeptični komentari po pitanju izbora njegovog novog kluba...S obzirom na sve što je do sada ostvario u karijeri, pogotovo u našim mlađim reprezentativnim selekcijama, sa kojima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.