Radonjić: Zadar se pojačao, Zvezdu muče povrede

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Zadar se pojačao, Zvezdu muče povrede

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu očekuje veoma teško gostovanje Zadru u okviru trećeg kola Jadranske lige.

"Odlazak u Zadar je uvek teško gostovanje. Domaćin pred svojim navijačima uvek igra dobro. U odnosu na taj poslednji meč sa nama, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača Cedevite Ivana Ramljaka. Mi sa druge strane imamo novi problem, povredu Nemanje Dangubića, ali ćemo pokušati da odigramo dobar meč i da se vratimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beograd sa bodovima", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Meč se igra u utorak sa početkom u 17 časova. Radonjić neće moći da računa na od ranije povređenog Marka Tejića i Nemanju Dangubića koji je povredio butnu kost na treningu i odsustvovaće oko četiri nedelje s terena. Prema prvim lekarskim pregledima, Dangubić je doživeo prelom butne kosti.

Zvezda je u prva dva kola ostvarila pobede protiv Mega Leksa i Budućnosti, dok je Zadar ostvario polovičan uspeh - trijumf protiv Cibone i poraz od Krke.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.