Radonjić: Vilijams nas je vratio u igru u Podgorici, znače nam ovakve završnice

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Vilijams nas je vratio u igru u Podgorici, znače nam ovakve završnice

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle tesne pobede protiv Budućnosti 77:76 da crveno-belima mnogo znače dobijene neizvesne završnice, ali da ne bi bilo nezasluženo i da su Podgoričani slavili.

"Došli u Podgoricu da odigramo rasterećen meč, jer je i kod nas i kod Budućnosti situacija rezultatski praktično jasna. Očekivao sam lepu i kvaltetnu utakmicu i mislim da je tako i bilo na kraju. Posebnu draž donela je vrlo uzbudljiva završnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u tom finišu smo uspeli da zabeležimo pobedu, mada treba istaći da ne bi bilo nezasluženo i da je Budućnost slavila", rekao je Radonjić.

Radonjić je, potom, dublje ušao u analizu susreta sa plavo-belima.

"Nismo dobro počeli meč, držali smo rezultatsku neizvesnost, ali je bilo problema u odbrani. Malo bolje smo igrali u drugoj četvrtini, ali je Budućnost u finišu prvog poluvremena stekla prednost. Početak treće četvrtine je ukazivao na to da će Budućnost imati potpunu kontrolu, razlika je u jednom trenutku bila zaista velika. Međutim, Vilijams koji je do tada bio opterećen ličnim greškama i ne toliko u igri i sa bolom u nozi je pokazao veliku želju da se vrati u meč. On nas je u potounosti vratio u igru, čak smo došli i do prednosti koju smo lako ispustili", naveo je Radonjić.

Strateg Zvezde je naglasio da je Markus Vilijams imao trenutaka sjajne igre, ali i da je imao kasnije grešaka.

"On je pokazao i u prošlom meču protiv Barselone da ide u dobrom pravcu. Protiv Budućnosti je odigrao jako dobro u jednom delu, ali bilo je i gršaka tako da on može da bude još bolji i da radi one stvari koje je radio za tim u trenucima kada smo igrali izvanredno", naveo je Radonjić.

Zvezdin strateg je prokomentarisao i igru Čarlsa Dženkinsa.

"Za nas je jako važno da je i on odigrao dobar meč, a za njega je jako bitno da uđe u samopuzdanje. Želja nam je i bila da on protiv Budućnosti dobije prostora da se vrati na nivo igara koji smo imali prilike da gledamo u prošloj sezoni, ali svakako da nam je značajno da on u nastavku sezone igra kao što je to činio u duelu sa Podgoričanima", zaključio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.