Radonjić: Svaki put je teško sa Megom

Izvor: B92, 27.Maj.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Svaki put je teško sa Megom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je pobedom nad Mega Leksom ostvaren prvi cilj i da očekuje težu drugu utakmicu polufinalne serije.

"Ostvarili smo ono što smo želeli, odbranili smo svoj teren. Sve naše utakmice sa Megom su teške. Moglo je bolje u napadu, ali smo gradili rezultat i bili bolji od protivnika. Svestan sam da nas čeka teška utakmica u Mitrovici, oni su kod kuće uvek dobri", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Beogradu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Zvezda je povela u polufinalnoj seriji Suepr lige, pošto je na svom terenu sa 77:66 pobedila Megu. Radonjić je rekao da je sve u redu sa Kvinsijem Milerom, koji je pred kraj utakmice napustio igru zbog povrede.

"Miler je odbio udarac u nogu i ništa više", dodao je Radonjić.

Centar crveno-belih Vladimir Štimac rekao je da je utakmica bila teška.

"Mega igra odličnu košarku, ovo je tek početak. Zadovoljni smo pobedom i idemo u goste da probamo da što pre ovo završimo", rekao je Štimac.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila i da je razlika trebalo da bude mnogo veća.

"Zvezda je apsolutno bila bolja u svim segmentima i ova rrazlika nije realna, trebalo je da izgubimo sa 20. Što pre ovo treba da zaboravimo i da probamo da vratimo sebe u Beograd i treću utakmicu. Igrači izgube samopouzdanje kada se izgubi pet puta i jednostavno nije bilo dovoljno vere", rekao je Milojević.

Njegov košarkaš Rade Zagorac je kazao da je Mega igrala veoma loše.

"Od prvog minuta do poslednjeg smo igrali jako loše. Nedostajala nam je energija, što moramo da imamo protiv Zvezde koja je kvalitetnija od nas", kazao je Zagorac.

Naredna utakmica igraće se u nedelju od 20.00 u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Miler je u redu; Milojević: Realno minus 20

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016

Trener košarakša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnjom pobedom nad Mega Leksom ostvaren prvi cilj i da očekuje težu drugu utakmicu polufinalne serije u Sremskoj Mitrovici..."Ostvarili smo ono što smo želeli, odbranili smo svoj teren. Sve naše utakmice sa Megom su teške....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.