Radonjić: Puno oscilacija, pobeda najbitnija

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: "Puno oscilacija, pobeda najbitnija"

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić izjavio je da se posle neizvesne utakmice sa Mega Leksom broji nova pobeda iako igra nije bila na zadovoljavajućem nivou.

Aktuelni šampion regionalne ABA lige upisao je novi trijumf u okviru 17. kola, pošto je posle produžetka savladao Mega Leks rezultatom 81:69.

Još jednom je utakmica između Mega Leksa i Crvene zvezde mt:s bila jako neizvesna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a trener beogradskog sastava istakao je da se broji samo pobeda jer je igra bila prepuna oscilacija.

"Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme, ali smo u drugoj četvrtini dobrom igrom došli do prednosti. U nastavku smo imali puno oscilacija, ušli u produžetak i na kraju, što je najbitnije, došli do pobede" rekao je Radonjić.

Za ekipu Crvene zvezde mt:s ovo je bio sedamnaesti uzastopni trijumf u novoj sezoni ABA lige, a 27. ako se računa i prethodna u kojoj je u borbi za trofej savladana upravo Mega.

"Već tradicionalno u Sremskoj Mitrovici igramo neizvesne mečeve. Tako je bilo i ovoga puta. Utakmica nije bila baš lepa za gledanje. Ali, odradili smo ono zbog čega smo došli i dobili utakmicu. Možda smo se produžetkom nepotrebno istrošili, ali došli smo do bodova i okrećemo se sledećim mečevima. Megi želim mnogo sreće u nastavku takmičenja" kazao je kapiten Luka Mitrović.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju na svom terenu u okviru 17. kola Evrolige, a protivnik će im biti aktuelni šampion Turske i viceprvak Evrope - Fenerbahče.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić samokritičan posle ispuštene prednosti protiv Mega Leksa

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017, 07:44

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je meč sa Mega Leksom u 17. kolu ABA lige delimično ispunio očekivanja...Mega je pala posle produžetka sa 81:69, pošto je Zvezda ispustila dvocifrenu prednost...- Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.