Radonjić: Porazi će se dešavati u TOP 16...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Porazi će se dešavati u TOP 16...

..."ali bitno je da ekipa napreduje u svakom meču", poručio trener crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo zbog pobede nad Laboral Kućom i osvajanja drugog mesta u D grupi Evrolige, ali i zbog dosadašnjih igara njegovog tima tokom prve faze takmičenja.

Crveno-beli su večeras pred praznim tribinama u Pioniru savladali španskog predstavnika rezultatom 90:82.

"Utakmica je bila karakteristična, u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predigri koja je imala čudan osećaj. Nisam siguran da se više potenciralo drugo mesto, u odnosu na kalkulacije u kojoj ćemo grupi biti u Top 16. Moj tim uvek ide na pobedu, bez obzira na okolnosti. Završili smo prvu rundu na drugom mestu, igrači zaslužuju sve pohvale", rekao je Radonjić na konferenciji ze medije u Pioniru.

Crvena zvezda će u Top 16 fazi Evrolige igrati u E grupi, najverovatnije sa Realom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Žalgirisom, Unikahom i Galatasarajem, a to takmičenje startuje 30. decembra.

"Novih 14 utakmica biće dobra škola za naš tim, nadam se da ćemo položiti sa dobrom ocenom. Porazi će se desiti, ali bitno je da ekipa napreduje u svakom meču. Ubedljivo smo dva kola pre kraja prošli u narednu fazu i pokazali kvalitet, jedino bi mogla da bude zamerka na meč protiv Neptunasa u gostima", naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak smatra da njegov tim može da ispuni ciljeve ove sezone i osvoji trofeje u Jadranskoj i domaćoj ligi, kako bi obezbedio nadmetanje u Evroligi.

Trener Laborala Ibon Navaro ocenio je da je njegovoj ekipi nedostajalo energije i intenziteta da zaustavi najboljeg protivničkog igrača...

"Nismo uspeli da zaustavimo sjajnog šutera Vilijamsa. Loše smo branili pik-en-rol sa Marjanovićem, a Zvezda nas je, pritom, kažnjavala iz kontri. Želeli smo pobedu, nismo kalkulisali u koju ćemo grupu u Top 16, međutim, nismo uspeli. Zvezda je dobar tim, imaju snage da se nadmeću s najjačim klubovima Evrope. Nikome neće biti lako u Beogradu", zaključio je Navaro.

U Crvenoj zvezdi je potvrđeno da je predsednik kluba Nebojša Čović poslao zahtev Evroligi da se novčane kazne izrečene crveno-belima i Galatasaraju uplate na račun porodice stradalog navijača Marka Ivkovića.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Mi ne kalkulišemo, pohvale igračima

Izvor: RTS, 19.Dec.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo zbog pobede nad Laboral Kučom i osvajanja drugog mesta u D grupi Evrolige, ali i zbog dosadašnjih igara njegovog tima tokom prve faze takmičenja...Crveno-beli su pred praznim tribinama u Pioniru savladali španskog predstavnika...

Nastavak na RTS...

Evroliga: Bobinacija u prvoj fazi!

Izvor: B92, 20.Dec.2014, 00:19

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović ubedljivo je najkorisniji igrač prve faze Evrolige sa prosečnim indeksom 24,9...Marjanović je jedan od najzaslužnijih igrača za sjajne igre Zvezde, skor 6-4 i drugo mesto u D grupi...On je u 10 utakmica Evrolige ove sezone imao prosečno 16,8 poena i 10,7 skokova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.