Radonjić: Ova pobeda nam puno znači

Izvor: RTS, 30.Jan.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ova pobeda nam puno znači

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je posle pobede nad Albom i istakao da njegovom mladom timu ova pobeda mnogo znači. Radonjić posebno istakao podršku crveno-belih navijača sa tribina Pionira.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je za njegove mlade košarkaše pobeda nad Albom u Top 16 fazi Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veoma značajna.
"Čestitke svima na ovoj istorijskoj pobedi u Top 16 fazi. Ova pobeda je mnogo značajna za sve nas. Za ovaj mlad tim je velika stvar, što je uspeo da dođe do prve pobede", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.
Zvezda je u hali Pionir savladala Albu sa 86:69, u petom kolu Grupe E i tako zabeležila prvu pobedu u Top16 fazi Evrolige.
"Generalno, utisak je da smo 40 minuta igrali odlično. Igrali smo odličnu odbranu kakvu bi uvek trebalo da igramo. Imali smo samopouzdanje, kvalitetan napad, stekli prednost koju smo do kraja održavali", rekao je Radonjić.
Zvezda je do pobede došla pred prepunom halom Pionir, a Radonjić je posebno pohvalio ambijent u toj dvorani.
"Ambijent je bio prelep, to smo i tražili, dodatni podsticaj da dođemo do ovoga što smo i uradili i došli do rezultata koji će ostati negde zapisan", rekao je Radonjić i dodao da mu je nebitno da li Zvezda domaće utakmice igra u Pioniru ili Areni, sve dok se pobeđuje.
Radonjić je ponovio da je sam plasman u Top 16 fazu izvanredan uspeh, s obzirom na mladost ekipe.
"Ovaj tim tek treba da se gradi i stiče ono što je potrebno kako bi ostvario ono što svi očekujemo od Zvezde, kako ove sezone, tako i u narednom periodu", dodao je trener crveno-belih.
Prema njegovim rečima, ekipa se nije opterećivala zbog četiri uzastopna poraza u Evroligi i da je pobeda nad ekipom Budućnosti u regionalnom takmičenju mnogo značila.
Radonjić je rekao da Stefan Jović zbog manje povrede neće igrati u narednom susretu, protiv Solnoka u Jadranskoj ligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Istorijska pobeda

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je za njegove mlade košarkaša pobeda nad Albom u Top16 fazi Evrolige veoma značajna...- Čestitke svima na ovoj istorijskoj pobedi u Top16 fazi. Ova pobeda je mnogo značajna za sve nas. Za ovaj mlad tim je velika stvar, što je uspelo da dođe do...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radonjić: Čestitke svima na istorijskoj pobedi, a posebno hvala navijačima

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je za njegove mlade košarkaša večerašnja pobeda nad Albom u Top16 fazi Evrolige veoma značajna..."Čestitke svima na ovoj istorijskoj pobedi u Top 16 fazi. Ova pobeda je mnogo značajna za sve nas. Za ovaj mlad tim je velika stvar, što...

Nastavak na Kurir...

Itudis: Fokusirali se na Ročestija

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Moskovski CSKA ostvario je i petu pobedu u Top 16 fazi Evrolige, a trener Dimitris Itudis je zadovoljan što tim pobeđuje iako ima mnogo problema..."Armejci" su posle produžetka savladali Nižnij Novgorod 103:95 i zadržali maksimalan učinak u grupi F..."Nismo u najboljoj formi, pod stresom smo uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.