Radonjić: Nema odmora, spremamo se za Igokeu

Izvor: RTS, 20.Jan.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Nema odmora, spremamo se za Igokeu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da ekipa, novim gostovanjem protiv Igokee u ABA ligi, nastavlja naporan ritam utakmica.

Košarkaši Crvene zvezde tek što su stigli u Beograd iz Tel Aviva posle velike pobede nad Makabijem u Evroligi, produžili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su pravo autobusom za Laktaše gde ih sutra očekuje duel sa Igokeom.
"Igokea igra dobro ove sezone u regionalnom takmičenju, predvođena sa klupe trenerom Bajićem. Nismo imali puno vremena da se odmorimo od utakmice u Tel Avivu, a period do meča u Laktašima iskoristićemo da se oporavimo od velikih napora i spremimo za ekipu Igokee", rekao je Radonjić za klupski sajt.
Crnogorski trener dodao je da je Nemanja Dangubić ostao u Beogradu na detaljnim lekarskim pregledima kako bi se utvrdio stepen njegove povrede koju je zaradio na meču sa Makabijem.
Centar Ognjen Kuzmić ističe da crveno-beli moraju da se oporave za sutrašnji meč.
"Još jedna teška i iscrpljujuca utakmica u Evroligi je iza nas, a već smo krenuli na sledeću u ABA ligi. Pokušaćemo da se oporavimo što bolje za meč sa Igokeom, jer želimo da odigramo dobru utakmicu i stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Kuzmić.
Utakmica 19. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde igra se u suboru od 17 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda već krenula u Laktaše, Dangubić ostao u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017

Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za odmor, sada su se uputili u Laktaše gde ih očekuje duel protiv Igokee...Ipak, nisu svi košarkaši krenuli na put, u Beogradu je ostao Nemanja Dangubić kako bi se utvrdio stepen njegove povrede. To je pred polazak istakao i Dejan Radonjić, trener Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.