Radonjić: Ne razmišljamo o rekordu, želimo da trčimo sa šampionima

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ne razmišljamo o rekordu, želimo da trčimo sa šampionima

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije opterećen rekordom Jadranske lige po broju uzastopnih pobeda i da je mnogo važnije da njegov tim nastavi sa dobrim igrama ove sezone.

Zvezda je izjednačila učinak Olimpije iz sezone 2001/2002, a eventualnim trijumfom u 13. kolu protiv MZT-a u Skoplju ušla bi u anale regionalnog takmičenja.

"Razmišljamo samo o tome da naš odnos prema igri i pristup utakmici budu na najvišem mogućem nivou, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je to preduslov za osvajanje dva nova boda. To su naše jedine želje i ambicije. MZT je ekipa koja je napravila dosta promena od početka sezone u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Pred naš meč angažovali su Predraga Smardžiskog koji će im doneti veliko iskustvo", rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je dodao da njegove igrače čeka izuzetno težak posao u Top 16 fazi Evrolige, gde će im rivali biti Real Madrid, Makabi, Panatinaikos, Galatasaraj, Barselona, Žalgiris i Alba.

"Sve to su timovi koji imaju neuporedivo iskusnije igrače, daleko veće budžete i svake godine važe za glavne pretendente za plasman na fajnal-for, a tako je i ove sezone. Ipak, želimo da trčimo sa šampionima, jer ćemo tako i mi naučiti da postanemo šampioni. Svaka utakmica u Top 16 fazi za naš mladi tim biće velika škola", zakljucio je Radonjic.

Utakmica MZT - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 20.30 sati u Sportskom centru "Jane Sandanski" u Skoplju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.