Radonjić: Loš početak, a onda smo zaigrali pametnije

Izvor: RTS, 21.Okt.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Loš početak, a onda smo zaigrali pametnije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je igračima na veoma važnoj pobedi protiv Galatasaraja (85:83) u drugom kolu Evrolige, i ocenio da je posle lošeg početka ekipa uspela da se stabilizuje i zasluženo slavi.

"Loše smo igrali na početku, posebno u odbrani, a epilog toga je primljenih 30 poena u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četvrtini. Posle toga smo shvatili da se ne branimo dobro, zaigrali smo čvrsto, dok smo u napadu donosili pametnije odluke", izjavio je Radonjić.
Zvezda je kasnije opet "pala", prokockala 15 poena viška, pa u neizvesnoj završnici došla do prvog trijumfa u elitnom takmičenju ove sezone.
"Galatasaraj je imao bolju cirkulaciju lopte u trećoj četvrtini, ali mi smo na kraju ipak uspeli da pobedimo", poručio je Radonjić.
Zvezda već u nedelju od 21 sat u ABA ligi dočekuje Igokeu, a potom u sredu u Evroligi, od 19 sati, u Kombank arenu stiže Barselona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Loše, pa pametno

Izvor: B92, 21.Okt.2016

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je igračima na veoma važnoj pobedi protiv Galatasaraja (85:83) u drugom kolu Evrolige...Crnogorski stručnjak ocenio je da je posle lošeg početka ekipa uspela da se strbilizuje i zasluženo slavi..."Loše smo igrali na početku, posebno u odbrani, a...

Nastavak na B92...

Radonjić o pobedi nad Galatasarajem

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016, 08:30

Loše smo igrali na početku, posebno u odbrani, a epilog toga je primljenih 30 poena u prvoj četvrtini. Posle toga smo shvatili da se ne branimo dobro, zaigrali smo čvrsto, dok smo u napadu donosili pametnije odluke. Galatasaraj je imao bolju cirkulaciju lopte u trećoj četvrtfini, ali mi smo na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.