Radonjić: Još je rano za velike reči

Izvor: RTS, 27.Okt.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Još je rano za velike reči

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši ostvarili veliku pobedu protiv Barselone, ali da je još rano za "velike reči" jer je tek početak sezone. Zvezda je na svom terenu pobedila Barselonu sa 76:65 u trećem kolu Evrolige i zabeležila drugu pobedu ove sezone u tom takmičenju.

"Ovo je svakako velika pobeda za nas. Sada treba da nastavimo. Posle ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << velikih pobeda se očekuju velike reči, ali je tek početak sezone. Treba da nastavimo da radimo i prolazimo kroz ovaj pakleni raspored. Posle svega što smo uradili, podigli smo lestvicu, ne verujem da je neko pred početak sezone mislio da će biti ovako", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.
Zvezda je na svom terenu pobedila Barselonu sa 76:65 u trećem kolu Evrolige i zabeležila drugu pobedu ove sezone u tom takmičenju.
"Igrali smo veoma dobro, a odbranu odlično. Rezultat je bio građen tokom svih 40 minuta i potpuno smo zasluženo pobedili Barselonu. Fizionomija igre postoji od prvog dana. Treba da nastavimo ovako i sve zavisi od nas", kazao je Radonjić.
Crveno-beli će u sledećem kolu Evrolige u petak gostovati grčkom Panatinaikosu u Atini.
"Već za dva dana nas čeka novi izazov, velika prilika da se pokažemo u dobrom svetlu protiv izuzetno kvalitetnog protivnika", kazao je Radonjić.
On je naveo da košarkaši Zvezde imaju dovoljno samopouzdanja i da neće "padati" ni u slučaju poraza.
"Ovde niko ne dolazi mirno, da će da nas dobije. Tu ne možemo mnogo stvari da promenimo. Možda, da smo mnogo slabi, kao što se mislilo na početku. Ali, nismo", rekao je Radonjić.
Trener Zvezde je naveo da je potrebno da se pojačanje crveno-belih Nejt Volters što pre adaptira kako bi pomogao ekipi i najavio da će američki plejmejker biti u timu protiv Panatinaikosa.

"Biće u timu, a koliko će moći da nam pomogne, to ćemo da vidimo. Ali, plan postoji, sprovodićemo ga, uz oscilacije ili neke stvari koje su sasvim prirodne u takvim momentima. Bilo je igrača koji su dolazili ranije pa mu je trebalo mesec dana, a mi smo gubili i po 50 razlike. Polako. Strpljenje nemamo, ali ja ga imam i to na pretek", rekao je Radonjić.
Upitan da li će dolaskom Voltersa i angažovanjem još jednog centra Zvezda moći da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu, Radonjić je rekao da očekuje manje poraza u Jadranskoj ligi i bar finale Kupa Radivoja Koraća.
"Imaćemo manje poraza u Jadranskoj ligi, to sam 100 odsto siguran. Mislim da ćemo bolje proći u Kupu, makar da igramo finale. Videćemo, polako", kazao je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bjelica: "Dejan nas podsetio na Barsnin preokret u Kazanju"

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016

Košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Barselonu u trećem kolu Evrolige i ocenio da je dobra igra u odbrani bila ključ trijumfa...Crvena zvezda mts je sinoć u beogradskoj "KombankAreni" pobedila Barselonu sa 76:65 u trećem kolu Evrolige, što je crveno-belima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.