Radonjić: Istorijska pobeda

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Istorijska pobeda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je za njegove mlade košarkaša pobeda nad Albom u Top16 fazi Evrolige veoma značajna.

- Čestitke svima na ovoj istorijskoj pobedi u Top16 fazi. Ova pobeda je mnogo značajna za sve nas. Za ovaj mlad tim je velika stvar, što je uspelo da dođe do prve pobede - rekao je Radonjić novinarima posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmice.

Zvezda je u hali Pionir savladala Albu sa 86:69, u petom kolu Grupe E i tako zabeležila prvu pobedu u Top16 fazi Evrolige.

- Generalno, utisak je da smo 40 minuta igrali odlično. Igrali smo odličnu odbranu kakvu bi uvek trebalo da igramo. Imali smo samopouzdanje, kvalitetan napad, stekli prednost koju smo do kraja održavali - kazao je Radonjić.

Zvezda je do pobede došla pred prepunom halom Pionir, a Radonjić je posebno pohvalio ambijent u toj dvorani.

- Ambijent je bio prelep, to smo i tražili, dodatni podsticaj da dođemo do ovoga što smo i uradili i došli do rezultata koji će ostati negde zapisan", kazao je Radonjić i dodao da mu je nebitno da

li Zvezda domaće utakmice igra u Pioniru ili Areni, sve dok se pobeđuje.

Radonjić je ponovio da je sam plasman u Top16 fazu izvanredan uspeh, s obzirom na mladost ekipe.  - Ovaj tim tek treba da se gradi i stiče ono što je potrebno kako bi ostvario ono što svi očekujemo od Zvezde, kako ove sezone, tako i u narednom periodu - dodao je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, ekipa se nije opterećivala zbog četiri uzastopna poraza u Evroligi i da je pobeda nad ekipom Budućnosti u regionalnom takmičenju mnogo značila. Radonjić je kazao da Stefan Jović zbog manje povrede neće igrati u narednom susretu, protiv Solnoka u Jadranskoj ligi.  Zvezda će u sledećem kolu Evrolige u četvrtak dočekati litvanski Žalgiris.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.