Radonjić: Imali smo veliku želju i motivaciju

Izvor: TV Arena Sport, 03.Maj.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Imali smo veliku želju i motivaciju

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je da je njegov tim bio najbolji kada je bilo najteže i da je tako došao do odbrane trofeja.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je izuzetno zadovoljan igrama njegovih igrača u toku plej-ofa, ali ističe da je sezona bila vrlo teška po njegov tim.

"Uspeli smo da odbranimo trofej koji smo po prvi put osvojili prošle sezone. Sada ne treba praviti dužu analizu. Makar tako osećam. Ove sezona u ABA ligi je za nas >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << bila dosta kompleksna u mnogim delovima", počeo je Radonjić.

"Prisutno je veliko zadovoljstvo što smo uspeli da u plej-ofu budemo dobri, da osvojimo trofej i plasiramo se u Evroligu. Mega je prikazala veliki talenat. Iza nje je fantastična sezona. Iako oslabljena igrala je jako dobro u finalnoj seriji. Sigurno da od nje treba očekivati još mnogo toga".

Posebno je zadovoljan što je serija rešena u tri meča.

"Imali smo veliku želju i motivaciju. Očekivali smo neke stvari koje su se dešavale tokom meča, ali smatram da zadovoljstvo treba da prođe, pa da se napravi analiza cele sezone. Bili smo oprezni, reagovali dobro u sva tri meča i na kraju, zasluženo slavili".

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.