Radonjić: Duel sa Fenerbahčeom u najtežim okolnostima

Izvor: Press, 07.Dec.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Duel sa Fenerbahčeom u najtežim okolnostima

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da gostovanje Fenerbahčeu u Evroligi dolazi u najtežem trenutku, s obzirom na okolnosti i povrede unutar tima.
foto: tanjug.rs
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da gostovanje Fenerbahčeu u Evroligi dolazi u najtežem trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s obzirom na okolnosti i povrede unutar tima.
Crveno-beli protiv Fenerbahčea započinju tešku seriju utakmica u decembru (Buducnost, MZT i Cedevita u ABA ligi, Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i CSKA u Evroligi), a posao u Istanbulu biće dodatno otežan jer zbog virusa neće igrati Marko Gudurić.
"Fenerbahče je zadržao tim iz prošle godine koji je stigao do finala Evrolige u Berlinu, a na klupi je Željko Obradović, najbolji i najtrofejniji trener u Evropi. Samo ova dva podatka jasno govore o kvalitetu našeg narednog protivnika, bez potrebe da se isticu njihove dobro poznate ambicije", rekao je Radonjić za klupski sajt.
On je podsetio da su crveno-beli opeterećeni velikim problemima, kao i da je odsustvo Gudurića veliki hendikep.
"Pod velikim znakom pitanja je i da li i koliko možemo da računamo na Luku Mitrovića. Imamo i još nekoliko rovitih igrača, što jasno govori da nas čeka izuzetno težak meč. Bez obzira na do sada najteže okolnosti, naš osnovni cilj je da damo maksimum u ovom trenutku i odigramo dobru utakmicu", poručio je trener Zvezde.
Iskusni krilni centar Milko Bjelica ističe snagu sutrašnjeg rivala, za koji je rekao da je odlično popunjen na svim pozicijama.
"Veoma važno je da je taj sastav, koji je oformio Željko Obradović, ostao nepromenjen, uz minimalne izmene. Samo ta cinjenica da gostujemo finalisti Evrolige bila bi dovoljna da se kaže da nas očekuje veliki izazov. Bez obzira što imamo i povređenih i bolesnih igrača, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu, borićemo se i tražiti svoju šansu", zaključio je Bjelica.
Utakmica 11. kola Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se sutra od 18.45.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI OSLABLJENI U ISTANBULU Radonjić: Duel sa Fenerbahčeom u najtežim okolnostima

Izvor: Kurir, 07.Dec.2016

..."Fenerbahče je zadržao tim iz prošle godine koji je stigao do finala Evrolige u Berlinu, a na klupi je Željko Obradović, najbolji i najtrofejniji trener u Evropi Samo ti podaci jasno govore o kvalitetu našeg narednog protivnika, bez potrebe da se ističu ambicije Fenerbahčea koje su svima dobro...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.