Radonjić: Biće teško u Zagrebu, znali smo da se Cedevita neće predati

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Biće teško u Zagrebu, znali smo da se Cedevita neće predati

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle druge pobede u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige nad Cedevitom 69:65 da je znao se protivnik neće predati, ali da su crveno-beli mogli da odu na poluvreme i sa većom razlikom.

"Čestitke igračima na partiji. Dobro smo krenuli i uspeli da dobrom kontrolom igre pravimo prednost. Imali smo period koji je bio jako loš u fazi odbrane, pravili smo greške koje nismo smeli. Znali smo za Cedevitu da se neće predati, tim koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima ogromno iskustvo i kvalitet, a mogli smo na poluvreme da odemo sa većom razlikom na poluvreme", rekao je Radonjić.

Radonjić je rekao da je cilj Zvezde da se serija reši već u narednoj utakmici koja se igra u Zagrebu u sredu od 20.30 časova.

"Ušli smo u nezivesnu završnicu koju smo rešili u našu korist, poveli sa 2:0. Biće i tamo teško, znamo protiv koga igramo, dva evroligaška tima. Koliko ćemo mečeva da igramo? Ne idemo sa razmišljanjem da ćemo igrati peti meč, ali videćemo", naveo je Radonjić.

Maik Cirbes nije mogao da igra posle povrede u prvom susretu sa Zagrepčanima, ali je trener Zvezde istakao da se ne radi o ozbiljnoj povredi.

"Imali smo puno problema, tek pred sam početak smo doneli odluku da on ne nastupi večeras. Uspeli smo da prevaziđemo to, ne kažem da bi to izgledalo mnogo bolje, ali bi ušli rastarećeniji. Mitrović je bio opterećen na kraju, jedva došao do daha. Ne radi se o ozbiljnoj povredi Cirbesa, samo je pitanje koliko će da odsustvuje", zaključio je Radonjić.

Igrač kluba sa Malog Kalemegdana Nikola Kalinić siguran je da Zvezda može da zaključi posao u glavnom gradu Hrvatske.

"Uradili smo posao koji smo hteli na domaćem terenu, mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, kvalitetnu u defanzivu. Idemo u Zagreb da uzmemo tu treću pobedu i da konačno uzmemo prsten, prvi put u istoriji", kazao je Kalinić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radonjića ne hvata euforija

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić konstatovao je da i pored vođstva od 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige njegova ekipa nema prava na opuštanje jer slede iskušenja u Zagrebu...Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je svestan da će njegovim košarkašima biti teško...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.