Radenović u Igokei

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radenović u Igokei

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ivan Radenović potpisao je otvoreni ugovor sa Igokeom, potvrdio je danas klub iz Aleksandrovca.

Radenović u Igokeu dolazi iz poljskog Košalina, gde je prošle sezone u tamošnjem šampionatu beležio 11,4 poena, 4,8 skokova i 1,6 asistencije.

Igokea nije uspela da ga registruje za meč protiv Olimpije u ABA ligi, pa će krilni centar debitovati sutra u Valjevu protiv Metalca.

Radenović je igrao u mlađim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana, a karijeru je počeo na Univerzitetu Arizona. Igrao je još za Đironu, Panelinios, moskovski CSKA, Kahasol, Menorku i Donjeck.

Član Crvene zvezde bio je u sezoni 2013/2014, sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radenović pojačao Igokeu

Izvor: RTS, 06.Okt.2015

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ivan Radenović potpisao je otvoreni ugovor sa Igokeom, potvrdio je klub iz Aleksandrovca. . .Radenović u Igokeu dolazi iz poljskog Košalina, gde je prošle sezone u tamošnjem šampionatu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.