RUSI ĆE ZBOG OVOGA BITI BESNI: Delegat UEFA zabranio Krasnodaru trening na glavnom terenu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI ĆE ZBOG OVOGA BITI BESNI: Delegat UEFA zabranio Krasnodaru trening na glavnom terenu (FOTO)

Krasnodarove žalbe nisu urodile plobom.
Revanš meč plej-ofa Lige Evrope između Crvene zvezde i ruskog kluba igraće se na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Da stanje terena ipak nije na zadovoljavajućem nivou potvrđuje i informacija da je delegat UEFA iz Belgije zabranio ekipi Krasnodara da trenira na glavnom terenu kako bi se sačuvao za utakmicu u četvrtak.
Zbog ovakve odluke delegata ekipa Krasnodara bila je primorana da trenira večeras na pomoćnom terenu stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde u vreme odigravanja utakmice.



Revanš duel između Crvene zvezde i Krasnodara u plej-ofu za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 21 sat. U prvoj utakmici u Rusiji fudbaleri Krasnodara pobedili su sa 3:2.
The post RUSI ĆE ZBOG OVOGA BITI BESNI: Delegat UEFA zabranio Krasnodaru trening na glavnom terenu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda bolja od Rusa, u LE posle 10 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2017

Fudbaleri Crvene zvezde posle deset godina ponovo će igrati u evrokupovima, pošto su večeras u Beogradu u revanš utakmici pej ofa Lige Evrope pobedili Krasnodar sa 2:1 (1:0) i tako nadoknadili poraz iz Rusije od 3:2...Dvomeč je završen ukupnim rezultatom 4:4, ali je vicešampon Srbije slavio zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.