RISTIĆ: Ovakve emocije mogu da izazovu samo navijači Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RISTIĆ: Ovakve emocije mogu da izazovu samo navijači Zvezde!

Crvena zvezda možda nije pobedila Napredak na premijeri u Super ligi, ai su svakako dobili levog beka za budućnost i pravog naslednika Luisa Ibanjeza.

Da, u pitanju je Mihailo Ristić koji se iz veznog reda preselio na tu levu stranu Zvezdine odbrane.

Igrao je na toj poziciji tokom priprema, kao i na nekoliko mečeva prošle sezone. Protiv Napretka je bio na visokom nivou, iako sam sebe krivi za drugi gol gostiju.

-  Ovo je prva utakmica posle dužeg vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na kojoj sam odigrao svih 90 minuta, dao sam sve od sebe da se pokažem dobro na novoj poziciji. Lično smatram da sam kriv za drugi gol, njihov igrač mi je otrčao iza leđa. Radiću na tome da to popravim, a ekipa će kroz prvenstvo samo da napreduje i da podiže formu. Raspored nam je gust, ali imamo dosta igrača i u bilo kom trenutku svako podjednako dobro može da odgovori na sve zahteve trenera - rekao je Ristić posle meča.

Na pitanje Telegrafa da prokomentariše ispraćaj koje su Delije priredile igračima pred put u Bugarsku, najpre je zastao. ''Udarile'' su ga emocije i pokušao je da nađe adekvatne reči, a da ne zaplače.

- Ne bih da komentarišem mnogo jer svi znamo kako je bilo prošli put kada su pustili pesmu ''Ponosan budi''. Ovakve emocije mogu da izazovu samo naši navijači - jasan je bio Ristić.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.