RAT LEPOTICA: Devojka Kevina Džonsa parira Milerovoj cici

Izvor: Kurir, 02.Dec.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT LEPOTICA: Devojka Kevina Džonsa parira Milerovoj cici

Posle zanosne devojke košarkaša Crvene zvezde, u Beograd stiže uskoro još jedna lepotica, izabranica Partizanovog centra Kevina Džonsa.

Spremite se za rat američkih lepotica na tribinama Pionira! Zvezda je sve počela s paklenim adutom - prelepom Ajlijom Peti, devojkom Kvinsija Milera. Usledio je jak odgovor iz tabora Partizana.

Britni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kolodžej, izabranica srca Kevina Džonsa, stiže u Beograd i bodriće svog dečka u Pioniru! Nikad atraktivniji prvi red beogradskog hrama košarke. Večiti su konačno uboli s pojačanjima. Osim dobrih igrača na terenu, dobili su i prelepe pratilje američkih košarkaša, koje svojom pojavom oduševljavaju navijače.

Obline u trendu

GOLA SERENA

Kultni kalendar „Pirelija“ za 2016. godinu krasiće lice i telo Serene Vilijams, najbolje teniserke sveta. Amerikanka je na fotografijima polugola, pošto je ostala samo u gaćicama. Gornji deo tela joj je potpuno nag, a opšte je poznato da Serena ima čime da se podiči.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Facebook,Foto: Saša Pavlić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.