Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMADANI: Jović ostaje u Zvezdi do 18. godine!

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani u intervjuu za Mocartsport je istakao da ne zna ništa o prodaji mladog Luke Jovića i da veruje da će „srpski Falkao“ najmanje do 18. godine igrati u Crvenoj zvezdi.

– Nisam upoznat sa tom informacijom da je Crvena zvezda prodala deo prava na Luku Jovića. To mene i ne interesuje… Ali ako je i to tačno budite ubeđeni da to neće promeniti status >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jovića. On još nema 17 godina i uopšte ne razmišljamo o mogućnosti da ga odvedemo u neki inostrani klub. Za njega je najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi najmanje do punoletstva. Ima sve uslove da se razvije u odličnog napadača – istakao je Ramadani.
Fudbalski menadžer je takođe istakao da nije sastavljao tim Siniši Mihajloviću i da nije on kriv što drži veliki broj fudbalera.
– Što sam ja bio u problemu. To ste vi novinari napravili problem. Jer sam ja možda kriv što imam toliko igrača, nikada nisam uticao na Mihajlovićev izbor – rekao je Ramadani.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.