Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJEVAC SE NUDI: Spreman sam da sednem na vruću klupu Crvene zvezde!

Bio je pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, čak vodio tim i kao strateg prvog tima u dva meča, a 11 godina kasnije Milovan Rajevac želi da potpuno preuzme kormilo Crvene zvezde.

Rajevac se spominje kao jedan od glavnih kandidata da nasledi Nenada Lalatovića, posebno što uprava kluba želi domaćeg trenera. I on ne bi imao ništa protiv toga, naprotiv, tvrdi da je spreman za težak rad u Crvenoj zvezdi.
- Imali smo kontakte još pre 10 dana i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zasad nema nikakvih novosti. Informišem se iz medija i vidim da se dosta stvari menja. Normalno da imam želju da se vratim, Crvena zvezda je veliki izazov – rekao je Milovan Rajevac, a prenosi ‘Tanjug’.

On je rekao da ga je aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde kontaktiralo, prvi pregovori su obavljeni i da je čak u ponedeljak trebao da bude obavešten da li preuzima Crvenu zvezdu, ali da je uprava kluba odložila tu odluku.
- Odluka je na ljudima iz Zvezde i sve je otvoreno. Profesionalac sam, nemam klub i želim da radim. Spreman sam da vodim crveno-bele – zaključio je Rajevac.
Najveći uspeh tokom trenerske karijere i po kojem ga svi pamte zabeležio sa reprezentacijom Gane kada je stigao čak do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. U svojoj karijeri vodio je još Borac iz Čačka, užičku Slobodu, Vojvodinu, Al Ahli i selekciju Katara.
The post RAJEVAC SE NUDI: Spreman sam da sednem na vruću klupu Crvene zvezde! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.