RADONJIĆ: Nije bilo lako da se spremimo za Neptunas

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Nije bilo lako da se spremimo za Neptunas

Trener Crvene zvezde je dodao da još ništa nije gotovo, kada je u pitanju plasman crveno-belih u narednu fazu takmičenja

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije imao lak posao da spremi ekipu za utakmicu protiv Neptunasa, s ozbirom na celokupnu atmosferu nakon ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića u Istanbulu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crvena zvezda jeu Kombank areni pobedila Neptunas sa 79:62 u 7. kolu D grupe Evrolige i napravila krupan korak ka plasmanu u Top 16.

- Znali smo koliko je ovaj meč bitan, ostavljao nas je u trci za Top 16, sad smo u mnogo boljoj pozciji. Nije bilo jednostavno pripremiti se za duel, znate i sami kakva se tragedija desila. Imali smo i težak raspored, malo vremena za odmor, međutim, izdržali smo sve, izneli pritisak i pokazali da se od nas može očekivati puno i u narednim utakmicama - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je dodao da još ništa nije gotovo, kada je u pitanju plasman crveno-belih u narednu fazu takmičenja.

Foto: Marko Todorović

- Bez obzira na našu pobedu i trijumf veći od dva poena razlike, ništa još nije gotovo. Razmišljamo samo o sledećem protivniku, čeka nas novi težak zadtak i meč protiv Partizana – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde osvrnuo se i na veliki pad u igri njegovog tima u finišu prvog poluvremena, kada se Neptunas serijom 19-0 vratio u meč.

- Stekli smo visoku prednost i samopouzdanje je bilo na visokom nivou, što nosi i drugu stranu. Pokušali smo da vratimo ekipu u normalu, međutim, vezali smo nekoliko grešaka, a onda je Neptunas pogodio neke šuteve i vratio samopuuzdanje. Nedopustivo je da naprave toliku seriju, potrudićemo se da ispravimo to tokom treninga, ali odreagovali smo kvalitetno na situaciju i pokazali da imamo snagu - zaključio je Radonjić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.