RADONJIĆ: Bilo je teže nego obično

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Bilo je teže nego obično

U narednom meču crveno-beli čekaju Mornar.

Ni posle 19 odigranih kola u ABA ligi, košarkaši Crvene zvezde ne znaju za poraz. Ovog puta, ekipa Dejana Radonjića je pobedila Igokeu na gostovanju (više pročitajte OVDE) u Laktašima, a trener crveno-belih je bio zadovoljan.

- Kao prvo zahvalnost navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže. Igrali smo drugi meč u roku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manjem od 48 sati, ritam je bio težak, ostali smo bez Dangubića, i kod nas se ti nedostaci puno osećaju. Danas se vraćamo za Beograd, i spremamo se za put u Španiju (gostovanje Baskoniji u Evroligi). Pa onda ponovo povratak i sledeći mečevi. Dobro je što smo uspeli da iz meča izađemo na način u principu koji smo jedino hteli, a to je da savladamo protivnika. Igokea je bila odlična večeras i ima fenomenalan rezultat i odličan rad iza sebe. Bilo je teže pripremiti se za ovaj meč nego obično, ali šta je tu je. Biće još teže u sledećim mečevima - rekao je Radonjić, a o sledećim utakmicama je pričao i Ognjen Dobrić, koji je ubacio tri poena.

- Ubacili smo nekoliko bitnih šuteva, i eto ostvarili pobedu. Nije bilo lako, ali ostvarili smo trijumf i osvojili nove bodove, što je najbitnije za nas. Okrećemo se sledećim utakmicama.

Naredni meč u ABA ligi ekipa Crvene zvezde igraće narednog ponedeljka protiv Mornara u dvorani "Aleksandar Nikolić". U međuvremenu, u Evroligi igraće sa Baskonijom i Panatinaikosom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: ''Nije lako, hvala navijačima!''

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan osvojenim bodovima protiv Igokee i dodao da je bilo teško pripremiti ekipu za današnji meč u Laktašima...Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu u Laktašima sa 77:68 i tako ostali neporaženi i nakon 19. kola regionalnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.