RADE EMOCIJE: Čega se to prisetio Darko Lazović? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADE EMOCIJE: Čega se to prisetio Darko Lazović? (FOTO)

Kako i sam reče pre neki dan, Darko Lazović je u Crvenu zvezdu došao kao dete, odlazi sa detetom. To samo pokazuje koliko se dugo zadržao u voljenom klubu, da se sada ne osvrćemo na sve druge stvari koje je činio za crveno-bele boje…

Oprostio se od Zvezde na prigodan način, poručio navijačima da mu čuvaju klub. On će od nove sezone nositi dres Đenove, ali ono što će uvek da bude u njegovom sećanju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je trenutak kada je došao na Marakanu.
Foto: Facebook/darko lazovic - Kada se setim – stoji u opisu fotografije na Fejsbuku, uz neizostavna srca…
The post RADE EMOCIJE: Čega se to prisetio Darko Lazović? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.