Prvo Zvezdino pojačanje - Miloš Cvetković

Izvor: Prva.rs, 18.Dec.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo Zvezdino pojačanje - Miloš Cvetković

U četvrtak u 13.00 časova u Medija centru stadiona Crvene zvezde održana je promocija prvog igrača koji je tokom "zimskog" raspusta stigao na "Marakanu".

Ime mu je Miloš Cvetković, rođen je 1990. godine u Beogradu i danas se vratio u klub čiji je igrač bio u omladinskim kategorijama. Karijeru je kao senior gradio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Zemunu (2007-2011) i Radu, a superligašku afirmaciju stekao je u kulskom Hajduku (2012/13).

U Zvezdu je došao iz Napretka, za koji je nastupio na 40 mečeva. Igra na poziciji desnog beka i jasno je da će od početka priprema konkurisati za mesto u startnoj postavi, s obzirom na tešku povredu Marka Petkovića.


Narednih dana još  pojačanja

Crvena zvezda najavila je da će narednih dana predstavniti još novajlija. Prvi će pred novinare izaći povratnik Aleksandar Luković, koji je već potpisao ugovor.


O razlozima odlaska iz Ljutice Bogdana posle omladinskog staža nije hteo da govori pred novinarima.
"Ne bih pričao o tome zašto sam napustio Zvezdu, bitno je da sam se vratio", rekao je Cvetković posle potpisivanja dvogodišnjeg uvorora.

Dodao je da će mu drago što će ponovo raditi sa trenerom koji ga je vodio i u Napretku.

"Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi i što ću opet sarađivati sa trenerom Nenadom Lalatovićem, sa kojim sam radio i prošle sezone u Napretku".
Za mesto u timu, Cvetković će se nadmetati prvenstveno sa mladim reprezentativcem Markom Petkovićem, koji je trenutno povređen.
"Ne bojim se konkurencije. Zdrava konkurencija je i potrebna u svakom timu", kratko je kazao.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.