Prštalo u Morači: Kuzmićevo posterizovanje Šehovića, Mitroviću spuštena rampa i Rejnolds akrobata (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštalo u Morači: Kuzmićevo posterizovanje Šehovića, Mitroviću spuštena rampa i Rejnolds akrobata (VIDEO)

Tvrd i paklen duel u Podgorici, ali dosta kvalitetnih poteza

Strašan dvoboj vode košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u podgoričkoj Morači. Tvrd i napet meč, sa malim brojem poena s tim što, pomalo kontradiktorno, ima dosta kvalitetnih poteza.

Imala je publika u domu Budućnosti čak da vidi - strašna zakucavanja, velike blokade, akrobatske pozicije... A ono što je na prvi pogled najviše odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upalo u oko jeste monstruozno kucanje Ognjena Kuzmića.

Zvezdin centar odlično se oslobodio Zorana Nikolića, a onda loptu zakucao u koš preko Suada Šehovića i stavio ga na „poster“.



Ipak, više kvalitetnih poteza imali su košarkaši Budućnosti. Pre svega tu je Nikolićeva blokada na Luki Mitroviću. Mada, u trenutku je delovalo kao da je bio faul nad Zvezdinim kapitenom, što se može videti i na naslovnoj fotografiji. Ali, blokada je upisana dugajliji iz Budućnosti.



Tokom utakmice jedan akrobatski potez imao je Džej Ar Rejnolds, Aleksa Ilić je imao jedno zakucavanje iz drugog plana i strašnu blokadu nad Čarlsom Dženkinsom, dok je i Stefan Jović uspeo da upiše blokadu već u prvom delu meča.









(FOTO: Via ABA liga / Budućnost VOLI)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.