Prosinečki: Tačno je, Azeri me žele na klupi

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Tačno je, Azeri me žele na klupi

Bivši trener Crvene zvezde i turskog Kajzerija potvrdio da je pregovarao sa predstavnicima Fudbalskog saveza Azerbejdžana.

Foto: MN Press - arhiva

Da li će Robert Prosinečki voditi reprezentaciju Azerbejdžana protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Nije daleko od toga.

Nekadašnji asistent u nacionalnom timu Hrvatske, potom trener Crvene zvezde, pa turskog Kajzerispora potvrdio je da se sastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa predstavnicima Fudbalskog saveza Azerbejdžana, prenosi "24sata.hr".

"Istina je, sastali smo se u Francuskoj. Rekli su mi da su zainteresovani i da me žele na mestu njihovog selektora. Ništa mi konkretno nisu ponudili, samo su mi rekli da sam jedan od kandidata", izjavio je Prosinečki i dodao:

"Još nemam u planovima da putujem u Baku. Bio je to samo sastanak".

Prosinečki je stručnom štabu hrvatske reprezentacije bio od 2006. do 2010. godine. Ako na klupi Azerbejdžana nasledi Nemca Bertija Fogsta, debitovaće protiv Norveške 16. novembra, dok je meč sa "kockastima" 3. septembra 2015.

U nedavnom duelu Azerbejdžana i Hrvatske u Osijeku, domaćin je slavio ubedljivih 6:0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.