Promenjen termin utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos

Izvor: TV Arena Sport, 06.Maj.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenjen termin utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos

Meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa biće pomeren za nedelju, 8. maja, umesto prvobitno planiranog 10. maja, zbog problema koji je nastao u Grčkoj.

Dva bratska kluba su bila prinuđena da promene datum odigravanja prijateljske utakmice zbog odlaganja finalne utakmice Kupa Grčke.

Karte za utakmicu prodavaće se i u subotu od 11 do 17 časova, kao i u nedelju, od 11 časova pa do početka >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << meča u 19 časova.

"FK Crvena zvezda se još jednom izvinjava zbog nove promene termina. Ipak, verujemo da će naš stadion u nedelju biti domaćin velikog spektakla, i da će iza nas ostati kvalitetna utakmica u kojoj će svi navijači moći da uživaju", navodi se na sajtu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Duel sa timom iz Pireja biće svojevrsna uvertira pred zvaničnu proslavu 27. titule nacionalnog šampiona, koja je zakazana za poslednje kolo – kada niški Radnički budeo gostovao na Marakani.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.