Promena odlue: Turčin ne sudi u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena odlue: Turčin ne sudi u Beogradu

Utakmicu između Crvene zvezde i Neptunasa trebalo je da sudi Ersan Kartal iz Turske, ali je Evroliga, sasvim logično takvu odluku promenila.

 

 

Umesto planiranog Turčina, u protokol je "uskočio" poljski arbitar Pjotr Pastusjak. Pored njega pravdu će deliti Visente Bult iz Španije, kao i Elijas Kormilas iz Turske.

 

Tragedija koja se dogodila pred utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << između Galatasaraja i Crvene zvezde, kada je ubijen navijač beogradskih crveno-belih, Marko Ivković, očigledno je dovoljan razlog, da čelni ljudi elitnog kontinentalnog takmičenja promene plan.

 

Sve utakmice sedmog kola Evrolige počeće minutom ćutanja, u zna počasti tragično preminulog navijača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.