Printezis: Osećam se pomalo loše, ali...

Izvor: Mondo, 22.Mar.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Printezis: Osećam se pomalo loše, ali...

Potezom koji ga je proslavio na Fajnal foru u Istanbulu 2012. godine, Jorgos Printezis rešio je i večerašnji meč Crvena zvezda mts - Olimpijakos.

Foto: FoNet/AP

Grčki krilni centar pogodio je tri sekunde pre kraja šut za pobedu, kojom je atinske crveno-bele sačuvao nesavladivim u duelima protiv srpskog i regionalnog šampiona.

Posle meča odluženog njegovim potezom na kraju produžetka, Printezis je rekao:

"Rekao sam i grčkim medijima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da kada je poslednji minut, onda preuzmeš odgovornost, prihvatiš loptu i u tom trenutku moraš da budeš spreman da šutiraš", kratko je prepričao svoj potez.

Upitan da prokomentariše Crvenu zvezdu mts, grčki krilni centar rekao je i da se ne oseća prijatno zbog svog koša, pa zastao.

"Želim im sve najbolje, zaslužili su ovaj uspeh, igraju veoma dobro. Osećam se loše... OK...", zbunjeno je stao Printezis, pa nastavio:

"Naši navijači su kao familija, braća, ali morali smo da pobedimo, jer je utakmica utakmica. Kada igraš, onda to ne postoji. Znam da su naši navijači kao familija ali kada je 'pet na pet', onda je drugačije i onda moraš da daš sve za svoj tim".

Ređavši pohvale na račun domaćina, Printezis je dodao:

"Zvezda je veoma dobar tim, koji menja ritam, koristi domaći teren... Bila je ovo teška utakmica, dva velika tima su igrala jedan protiv drugog i mislim da su oba tima zaslužila pobedu".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.