Preminuo fudbaler Goran Gogić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo fudbaler Goran Gogić

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je danas posle treninga svog Đingdao Hainijua, prenose kineski mediji.

On je brzo prebačen u bolnicu, pošto je izgubio svest na večernjem treningu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Zvezdi je tu informaciju preneo Gogićev saigrać Đorđe Rakić.

Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu.

Tokom karijere igrao je za Jedinstvo iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodinu i Crvenu zvezdu odakle je otišao u Kinu.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Gogić bivši fudbaler Zvezde preminuo u Kini

Izvor: Politika, 03.Jul.2015

PEKING– Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je danas posle treninga svog Đingdao Hainijua, prenose kineski mediji...On je brzo prebačen u bolnicu, pošto je izgubio svest na večernjem treningu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt...Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.