Premijera Super lige: Radnički igra derbi kola protiv Crvene zvezde

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera Super lige: Radnički igra derbi kola protiv Crvene zvezde

Tamo gde su neslavno završili prošlu sezonu, fudbaleri Radničkog otpočeće novu - u Beogradu, gostujući Crvenoj zvezdi, 23. jula od 19 sati. Nišlije će moći da računaju na umor beogradskih crveno-belih jer, iako su uvek pretendenti za osvajanje Super lige, imaju samo 3 dana da se odmore od utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: U novu sezonu Super lige ulazimo s najvišim ambicijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa u novu sezonu Super lige Srbije ulazi s najvišim ciljevima i bez kalkulacija, kao i u da u ovom trenutku ne želi da razmišlja o meč sa Spartom iz Praga u kvalifikacijama za Ligu Evropa..."Mojim igračima je danas u glavama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.