Praznik na Kosovu i Metohiji: Zvezda u ponedeljak u Gračanici!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznik na Kosovu i Metohiji: Zvezda u ponedeljak u Gračanici!

Ako se ne varamom, crveno-beli posle devet godina igraju utakmicu u južnoj srpskoj pokrajini

Praznik fudbala na Kosovu i Metohiji! Fudbaleri Crvene zvezde večeras odmah nakon utakmice sa Radom krenuće na put u južnu srpsku pokrajinu gde će odigrati prijateljski meč sa tamošnjim ligašem Gračanicom.

Crveno-beli će večeras biti smešteni u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Prokuplja, a utakmica je zakazana za ponedeljak u 16 sati. Očekuje se veliki broj navijača, a kompletan prihod biće uplaćen kao pomoć porodilištu u Gračanici. Ako se ne varamo, biće ovo prva utakmica crveno-belih na Kosovu i Metohiji od 2006. godine i Kup susreta sa Mokrom Gorom u Zubinom Potoku.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda za Srbe i bebe u Gračanici

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 11:33

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Gračanicu gde će se družiti sa Srbima koji žive na Kosmetu i odigrati humanitarnu utakmicu...Ceo prihod sa meča će biti uplaćen lokalnom porodilištu..."Crvena zvezda je evropski tim sa izuzetnom istorijom u fudbalu i današnji dan je praznik za sve" izjavio...

Nastavak na B92...

FOTO: Zvezdaši predvođeni Džajićem posetili Gračanicu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015

Na opšte oduševeljenje Srba na Kosmetu, crveno-beli posetili manastir, posle čega sledi prijateljski meč koji će biti humanitarnog karaktera..Fudbaleri šampiona Srbije, predvođeni počasnim predsednikom Draganom Džajićem, aktuelnim predsednikom Svetozarem Mijailovićem i trenerom Nenadom Lalatovićem, posetili su zemljake...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.