Potvrđeno, Selta poslala Dražića na pozajmicu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Selta poslala Dražića na pozajmicu! (foto)

Ako Aleksandar Katai realizuje transfer u Seltu, društvo mu tokom naredne sezone u ovom klubu neće praviti Dejan Dražić.

U senci oprečnih informacija koje se pojavljuju u vezi transfera Aleksandra Kataija iz Crvene zvezde u Seltu, mladi srpski internacionalac Dejan Dražić poslat je na kaljenje u Valjadolid.

Ta informacija je i zvanično potvrđena, a Valjadolid je na klupskom sajtu predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svog novog igrača, koji će boje ovog kluba braniti do kraja tekuće sezone.

Podsetimo, Dražić je prošlog leta iz OFK Beograda prešao u Seltu, gde u svojoj prvoj sezoni nije uspeo da se nametne, a očigledno nije u planovima trenera ni za tekuću sezonu, pa je procenjeno da 21-godišnji napadač ode na pozajmicu, s obzirom da je sa Seltom potpisao ugovor na pet godina.

Predstavljajući mladog srpskog ofanzivnog fudbalera, Valjadolid na zvaničnom sajtu podseća da se radi o igraču koji je prošao Partizanovu školu, ali da je onda ''eksplodirao'' u dresu OFK Beograda u seniorskoj konkurenciji.

Ističe se da se odlično snalazi na više različitih pozicija u ofanzivnoj liniji tima, pa je utisak da od Dražića u Valjadolidu dosta očekuju u narednom periodu.

[Fichaje] Dejan Drazic, cedido por el R.C. Celta, talento serbio para el #Pucela https://t.co/TZ8Izz4jYn pic.twitter.com/9ts0uIpqdh

— Real Valladolid C.F. (@realvalladolid) August 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.