Potpis na Marakani - Romanić Zvezdin do 2019.

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis na 'Marakani' - Romanić Zvezdin do 2019.

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je u četvrtak ugovor sa jednom od najtalentovanijih igrača svoje omladinske škole Lazarom Romanićem.

Član omladinskog tima Crvene zvezde Lazar Romanić potpisao je danas profesionalni ugovor sa tim fudbalskim klubom.

"Ovo je dan koji je svakom mladom fudbaleru uvek u mislima, dan koji se čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od trenutka kada prvi put istrčimo na teren igrajući za mlađe selekcije. Presrećan sam, počeo je da se isplaćuje uloženi trud, a profesionalni ugovor je samo podstrek za još napornije treniranje", rekao je Romanić za klupski sajt.

Lazar Romanić je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na tri godine.

On je istakao da mu je želja da zaigra za prvi tim Zvezde i da je siguran da će mu se i taj san ispuniti kada dođe vreme.

Romanić ima 18 godina, a a ove sezone je postigao devet golova u 13 kola omladinske lige Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Romanić novi Zvezdin profesionalac

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Talentovani golgeter Lazar Romanić je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je na sajtu crveno-belih...Romanić, koji je rođen 1998. godine u Kragujevcu, pruža odlične partije u omladinskoj ligi i najbolji je strelac Crvene zvezde sa devet golova na 13 utakmica...- Ovo je dan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.