Posle ovoga Megi više nije bilo povratka - Evo kako je isključen Milojević (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovoga Megi više nije bilo povratka - Evo kako je isključen Milojević (video)

Ekipa Mega Leksa bila je ravnopravan rival Zvezdi do početka poslednje četvrtine, a onda je ostala bez pomoći prvog trenera Dejana Milojevića.

Pri rezultatu 57:55 u korist Crvene zvezde Telekom, na oko devet minuta pre kraja, košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac je posle jednog duela pod košem Zvezde zaradio posekotinu, a prilikom njegovog izlaska iz igre, trener Dejan Milojević je imao šta da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << arbitrima, koji su reagovali - isključenjem mladog stručnjaka.

U prilogu je taj detalj, a Zvezda je do kraja rutinski privela meč kraju, slavila je sa 74:64 i izborila plasman u finale plej-ofa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zagorac - sa dve ruke! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac zabeležio fenomenalno zakucavanje protiv Crvene zvezde. Pogledajte!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.