Pobede večitih, Spartaka i Rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede "večitih", Spartaka i Rada

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Novom Pazaru istoimenu domaću ekipu sa 1:0 i osvojili dragocene bodove u borbi za titulu prvaka Srbije. Veoma značajne bodove u borbi za opstanak osvojio je Rad kod kuće pobedom nad ekipom Javora (1:0) i OFK Beograd u Kragujevcu, gde je slavio protiv domaćeg Radničkog sa 3:1. Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici ekipu beogradskog Voždovca sa 1:0.  Fudbaleri Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu Jagodine sa 2:0, pa su na tabeli Superlige Srbije zadržali tri boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac,   Subotica,   Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede "večitih", Spartaka, Rada i Voše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2014

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Novom Pazaru istoimenu domaću ekipu sa 1:0 i osvojili dragocene bodove u borbi za titulu prvaka Srbije. Veoma značajne bodove u borbi za opstanak osvojio je Rad kod kuće pobedom nad ekipom Javora (1:0) i OFK Beograd u Kragujevcu, gde je slavio protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.