Plavšić ide u Spartu, Zvezdi 1.5 miliona evra

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić ide u Spartu, Zvezdi 1.5 miliona evra

Krilni fudbaler Crvene zvezde karijeru bi trebalo da nastavi u Sparti iz Praga kja će na ime obeštećenja za mladog reprezentativca Srbije platiti 1.5 miliona evra.

Vicešampion Srbije nalazi se pred završetkom prvog velikog posla u letnjem prelaznom roku, barem kada je prodaja igrača u pitanju.

Crvenu zvezdu su po završetku sezone napustili mnogi igrači ali klub nije imao nikakvu korist od toga zbog čega će transfer Srđana Plavšića imati posebnu težinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Krilni fudbaler crveno-belih nalazi se pred realizacijom transfera u Spartu iz Praga koja je za njegove usluge spremna da izdvoji milion i po evra.

Sada već bivši mladi reprezentativac Srbije privukao je pažnju nekoliko evropskih klubova, a zvanično su interesovanje pokazali Seltik, Bazel i Sparta.

Na kraju se pokazalo da Česi nude najviše, pa bi tako Crvena zvezda od prodaje Srđana Plavšića trebalo da prihoduje 1.5 miliona evra.

Bivši fudbaler subotičkog Spartaka stigao je na "Marakanu" pre dve i po godine, a u drugom delu minule sezone bio je najbolji pojedinac u redovima vicešampiona Srbije.

Ozvaničenje transfera u Spartu iz Praga trebalo bi da se dogodi već na početku nedelje pred nama, nakon što Srđan Plavšić obavi formalnosti i prođe lekarske preglede.

Podsećamo da je Spartu iz Praga ovog leta preuzeo Andrea Stramaćoni što znači da će Plavšić imati priliku da sarađuje sa bivšim trenerom Intera, Udinezea i Panatinaikosa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESTI IZ ENGLESKE: Mitrović ponuđen Fenerbahčeu za interesantnu cenu

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017

Već je bilo reči o tome da turski klubovi Fenerbahče i Bešiktaš žele Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, a sada su i engleski mediji ‘umešali svoje prste’.. . Naime, mediji sa ostrva pišu da je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović na izlaznim je vratima Njukasla, koji želi da ga proda...

Nastavak na HotSport.rs...

Šta to pišu češki mediji, koliko iznosi Plavšićev transfer?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 12:55

Da li je moguće da će Zvezda prihvatiti ovu ponudu za jednog od svojih najboljih igrača iz prošle sezone?..I domaći i češki mediji ovih dana kao gotovu stvar prenose da će mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić postati novi fudbaler češke Sparte iz Praga...Prethodnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.