Plavšić: Pobedama čuvamo titulu

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić: "Pobedama čuvamo titulu"

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da je najvažnije da je njegova ekipa pobedila u današnjem meču protiv Napretka i istakao da su crveno-beli fokusirani na to da zabeleže sve trijumfe do kraj sezone.

"Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda, po to smo i došli. Držimo konce u svojim rukama, fokusirani smo na to da zabeležimo sve trijumfe do kraja sezone i da pobedama ne dozvolimo da trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ode iz naše kuće. Jako sam srećan i zadovoljan što smo uspeli na ovako teškom gostovanju da pobedimo i zadovoljni se vraćamo u Beograd", rekao je Plavšić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na prvo mesto na tabeli Super lige, pošto su danas sa 2:1 pobedili Napredak u Kruševcu.

Zvezda posle 32 prvenstvena kola ima 43 boda, koliko i drugoplasirani Partizan

Strelci za Zvezdu na današnjem meču bili su Gelor Kanga iz penala u 59. i Srdjan Plavšić u 76. minutu.

Prvi gol koji je Plavšić postigao na današnjoj utakmici poništen je zbog ofsajda.

"Lično mislim da nisam bio u nedozvoljenoj poziciji, pogledaću snimak. Nije bitno, bog me je nagradio i dao sam drugi, još lepši pogodak. Zaista sam srećan zbog gola zato što je došao u vrlo važnom trenutku, kada je bilo 1:0 za nas. Kada smo postigli i drugi pogodak svi smo osetili olakšanje i bez velikog pritiska priveli utakmicu kraju. Zbog nepažnje smo primili gol u poslednjim trenucima meča, ali na našu sreću već je bilo 2:0", rekao je on.

Plavšić je na meču protiv Napretka upisao sedmi gol u sezoni.

"Gol mi naravno mnogo znači, ovog proleća igram zaista dobro, ali to nikako ne bih mogao bez saigrača. Zahvaljujem im se još jednom na tome. Iz dobrog kolektiva se uvek izdvoji neki pojedinac. Ovog puta sam to bio ja, sledećeg će već biti neko drugi, važno je samo da pobedjujemo. Ponavljam, bez saigrača ne bih mogao ništa. Imamo čvrst karakter, to smo danas i pokazali. Mnogo nam znači ova pobeda i puni samopouzdanja okrećemo se novom protivniku", rekao je Plavšić.

Zvezda u narednom kolu plej-ofa Super lige dočekuje Vojvodinu, a pre toga igra protiv gostuje Čukaričkom u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plavšić: Nećemo dozvoliti da trofej ode iz kuće

Izvor: B92, 23.Apr.2017, 10:33

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da je najvažnije da je njegova ekipa pobedila u meču protiv Napretka. Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na prvo mesto na tabeli Superlige, pošto su sa 2:1 pobedili Napredak u Kruševcu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.