Pižon preuzima OFK Beograd!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon preuzima OFK Beograd!

Legenda jugoslovenskog fudbala Vladimir Petrović Pižon uskoro bi trebalo da bude promovisan kao novi trener OFK Beograda.

Četvrta Zvezdina zvezda i bivši selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon nalazi se blizu novog angažmana i to u domaćem fudbalu.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde uskoro bi trebalo da preuzme OFK Beograd ukoliko Dejan Đurđević dogovori saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Fudbalskim savezom Uzbekistana.

Iskusni trener trenutno obavlja ulogu koordinatora u omaldinskoj školi Crvene zvezde ali će od ponedeljka njegovu funkciju preuzeti Dragan Mladenović.

Do preuzimanja OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon moraće da sačeka ishod pregovora koje Đurđević vodi u Uzbekistanu posle čega će sve biti poznato.

Poslednji trenerski angažman Pižon je imao u Iranu i Jemenu gde je kratko radio kao selektor "A" reprezentacija pomenutih zemalja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pižon na Karaburmi

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jul.2015, 09:58

Bivši selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon uskoro bi trebalo da bude promovisan kao novi trener OFK Beograda...Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde uskoro bi trebalo da preuzme OFK Beograd ukoliko Dejan Đurđević dogovori saradnju sa Fudbalskim savezom Uzbekistana...Poslednji...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.