Pionir i Arena zauzeti, gde će Zvezda protiv Efesa?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pionir i Arena zauzeti, gde će Zvezda protiv Efesa?

Nameću se dva rešenja, u svakom slučaju, šampion Srbije će morati da igra van Beograda.

Krajem februara hale Pionir i Kombank arena su zauzete, pa će Crvena zvezda morati da potraži drugo rešenje.

Zvezda sa Efesom na svom terenu igra 26. februara, u Pioniru nije moguće igrati jer će se postavljati podloga za meč Dejvis kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije i Kazahstana, dok će Kombank arena biti zauzeta zbog konferencije "Momentum" koja traje od 26-28. februara.

Ovo znači samo jedno, Zvezda će morati van Beograda.

U obzir dolaze, barem za sada, dve opcije, a to su vršačka hala Milenijum u koju može da stane 5 hiljada ljudi, ali i novosadski "Spens" koji prima preko 7000 ljudi.

Sa druge strane, Dejan Radonjić je gostujući na TV Arenasport istakao da će meč sa Panatinaikosom Zvezda igrati pred mnogo večim brojem publike u Kombank areni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROMENA PLANA: Zvezda dočekuje Anadolu Efes van Beograda!

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2016

Crvena zvezda u 8. kolu Top 16 faze Evrolige dočekaće Anadolu Efes van Beograda.. . Naime, meč koji će se odigrati 28. februara biće organizovan najverovatnije u jednom od gradova u Vojvodini. Naime, hala Pionir će u tom periodu biti zauzeta, jer se igra meč Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.