Petković odbio šampiona Rusije?

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković odbio šampiona Rusije?

Bivšem fudbaleru Zvezde ponuda iz Moskve očito nije bila dovoljno primamljiva premda je Spartak bio više nego korektan kada su finansije u pitanju.

Doskorašnji član fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Petković (24) nalazi se u potrazi za novim klubom, a najnovija saznanja glase da je odbio ponudu iz Moskve.

"Večernje Novosti" pišu da je Petković imao ponudu šampiona Rusije Spartaka ali da i pored jako dobrih finansijskih uslova odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je odbije.

Navodno je Spartak poslao avionske karte Marku Petkoviću i njegovom menadžeru ali je bivši bek Crvene zvezde u poslednjem momentu presekao i rešio da ne otputuje na potpisivanje ugovora.

Na osnovu podataka do kojih je došao pomenuti izvor Spartak je Marku Petkoviću nudio mesečnu zaradu od 80.000 evra ali nema informacija na koliko je ugovor trebalo da bude potpisan.

Bilo kako bilo, Petković kao slobodan igrač nastavlja potragu za novim klubom u kojem će igrati od naredne sezone.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zašto je Marko Petković odbio ovako dobru ponudu ruskog šampiona?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017, 00:40

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković odbio je ponudu Spartaka iz Moskve...Ova odluka čudi iz više razloga - najpre finansijskih, jer je ruski šampion nudio 24-godišnjem defanzibcu mesečnu platu od 80.000 evra plate...Uz to, klub je osvajanjem titule posle čak 16 godina obezbedio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.