Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA PETARDA U ZEMUNELU: Zvezda napunila mrežu večitog rivala i dobila centarfora za budućnost

U meču 24. kola omladinske lige Srbije fudbaleri Crvene zvezde su kao gost savladali vršnjake iz Partizana sa ubedljivih 5:2 (3:2).

Poveli su domaći preko Ilića u 16. minutu, ali je Joveljić vrlo brzo izjednačio, da bi petrov doneo novu prednost crno-belima u 32. minutu.
Do preokreta je došlo već u prvom poluvremenu pošto je Joveljić samo minut kasnije izjednačio, a Cvetković u 40. doneo prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prednost crveno-belima.
UHVAĆEN U (NE)DELU: Otkriveno ko je ubacio loptu da spreči kontru Malage protiv Atletika (VIDEO)

U drugom poluvremenu Dejan Joveljić je najpre kompletirao het-trik, a tačku na ovaj meč u 55. minutu stavio je Luka Ilić.
Ovim trijumfom Crvena zvezda je preotela prvo mesto na tabeli Partizanu pošto ima bod više (49/48), a sa utakmicom manje na svom kontu prate ih OFK Beograd i Vojvodina koji su osvojili po 47 poena. U šampionskoj trci i dalje je i Čukarički koji ima pet bodova manje od lidera prvenstva.
GROBARI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Bivši prvotimac Partizana oprostio dug
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Omladinski "večiti derbi": Petarda Zvezde!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016

Osam dana nakon "večitog derbija" u seniorskoj kategoriji i omladinci Partizana i Crvene zvezde odigrali meč. Ubedljiva pobeda crveno-belih...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Seniori Crvene zvezde i Partizana su prethodne subote po 151. put odigrali "večiti derbi", koji nije naročito ispunio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.